Acces bars

Wanna be happy for no reason?

Acces bars

Sinds enkele jaren geef ik ook hoofdmassage "acces bars" De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen. Door deze specifieke punten door lichte aanraking te activeren, wordt de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten opgeruimd, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen. Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Hoe gaat een Access Bars-sessie?

Tijdens een Access Bars-sessie ben je gewoon volledig aangekleed, wel moeten je schoenen uit en horloge af. Het kan namelijk voorkomen dat je horloge ermee stopt als je het om houdt tijdens de sessie. Om de Bars te ontvangen, ga je liggen op een massagetafel of zitten in een luie fauteuil. Bij kinderen gebruik ik vaak een zitkussen. Het moet vooral gemakkelijk, comfortabel en relaxt zijn. De gever gaat aan het hoofd van de ontvanger zitten en begint met de behandeling. Bij volwassenen duurt een sessie meestal 60-90 minuten. De Bars runnen bij kinderen gaat sneller. Zij kunnen zelf vertellen wanneer ieder punt voldoende aandacht heeft gehad. Bij baby’s gaat het nog sneller.

Hoe vaak?

Dat is geheel aan jou. Het kan dagelijks, een keer per week of af en toe. De meeste mensen willen iedere week.

Wat zijn de voordelen van Access Bars?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Access Bars-sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. De rust en innerlijke vrede die je krijgt na een sessie is vergelijkbaar met het zen-gevoel na een meditatie. Het verschil is dat het verstand tot rust wordt gebracht, zonder dat het jou zelf inspanning kost. Hetzelfde effect als meditatie maar nu veel gemakkelijker. In het slechtste geval zal je het gevoel hebben alsof je net een heerlijke massage gehad hebt. In het beste geval kan je hele leven met gemak veranderen in een grotere mogelijkheid.

Bianca te Velde-Boer is sinds 2012 gecertificeerd coach van de 'ik leer anders' methode van Agnes Oosterveen. Vanuit Praktijk Beeldenstorm geeft zij trainingen op maat.

Contactgegevens

Bianca te Velde-Boer
Roerdomplaan 130
7905EJ Hoogeveen

0528-221 700
biancatevelde@ziggo.nl